Gratis prijsofferte of voordeelberekening aanvragen

LPG tank / installatie inbouwen

Zowel diesel als benzine is tegenwoordig heel duur geworden en dit zal er in de toekomst wellicht niet op verbeteren. Daarom zijn er zoveel mensen die kiezen voor autogas en een LPG tank willen laten inbouwen in hun auto. LPG is immers drie keer zo goedkoop en u krijgt bovendien een bijkomde korting op de BIV (belasting op inverkeersstelling) van maar liefst 298. Omwille van die populariteit zijn er steeds meer tankstations in Europa die autogas aanbieden. Een compleet en actueel overzicht van alle LPG pompstations in Europa kunt u aanvragen voor slechts 20,95 incl. verzending via het contactformulier.

Wat kost het om een autogas tank te laten inbouwen in mijn auto?

LPG Techniek Van Meenen is specialist in het inbouwen van gastanks in uw wagen. Wij kunnen alle merken van autogas tanks installeren en dit aan de beste prijzen! Het kost twee werkdagen om een LPG installatie uit te voeren. Uiteraard staat er een reservewagen voor u klaar, zodat u geen last ondervindt van het inbouwen van de tank. En het kostenplaatje? De prijs is afhankelijk van de wagen zelf en van het type installatie, maar u mag rekenen op zon 2000 voor een professionele installatie.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen van n van de LPG installateurs uit uw buurt of heeft u andere vragen, neem dan gerust contact op met ons.


Aanbevolen voor:

Subaru
Citroën
Peugeot
Hyundai

LPG Techniek Van Meenen bvba - Peperstraat 1 - 9900 Eeklo - Belgium - Tel +32(0)9 378 68 23 - Fax +32(0)9 378 38 60 - info@l-p-g.be

 

SEO optimalisatie en webdesign door Isinet internetmarketing

U vindt ons ook op lpg-installatie.be