,
 


Gratis prijsofferte of voordeelberekening aanvragen

LPG installaties: onze specialiteit!

Er bestaan verschillende soorten en merken van LPG installaties. LPG Techniek Van Meenen verdeelt bijna alle autogas installaties en is exclusieve invoerder van Bigas en Telflex GFI. Zelf zijn we de grootste klant van Bigas, één van de sterkste internationale spelers. Hierdoor kan onze leverancier een enorme service aanbieden, die wij op onze beurt weer aan u kunnen overdragen. Als kenniscentrum lossen wij alle technische problemen op, voor zowel particuliere klanten als voor andere LPG installateurs.


Verschillende toepassingen

Er zijn vele toepassingen denkbaar voor LPG installaties. Zo kan een LPG installatie niet alleen in een voertuig ingebouwd worden, maar ook in campers en marktwagens. Het inbouwen van de LPG tank gebeurt dan meestal om een oven, frigo of verwarmingselement te voorzien van brandstof. U hoeft dan niet meer te zeulen met zware gasflessen. Bovendien is autogas veel goedkoper dan butaan of propaan en het is ook veiliger. Het enige nadeel aan LPG is dat installaties jaarlijks gekeurd moeten worden.


Kostprijs van LPG installaties?

De kostprijs hangt sterk af van het aantal cilinders dat een voertuig heeft. Voor een auto met acht cilinders zal de prijs veel hoger liggen dan voor een wagen met slechts vier cilinders. Ook het type gastank speelt een rol. Uiteindelijk is ook de plaats waar de tank moet komen bepalend voor de installatiekost; kiest u voor de kofferruimte of het reservewiel?
Voor een vrijblijvende offerte, of voor meer informatie, contacteer ons.


Aanbevolen voor:

Subaru
Citroën
Peugeot
Hyundai

LPG Techniek Van Meenen bvba - Peperstraat 1 - 9900 Eeklo - Belgium - Tel +32(0)9 378 68 23 - Fax +32(0)9 378 38 60 - info@l-p-g.be

 

SEO optimalisatie en webdesign door Isinet internetmarketing

U vindt ons ook op lpg-installatie.be