Gratis prijsofferte of voordeelberekening aanvragen

Waarom kiezen voor LPG of autogas?

LPG is de afkorting van Liquified Petrol Gas. Het wordt gebruikt als brandstof ter vervanging van benzine. Diesel motoren kunnen dus niet omgebouwd worden naar autogas.

Kiezen voor autogas, is kiezen voor het milieu

Autogas is een schonere brandstof dan benzine of diesel. Dit komt doordat het gas gelijkmatiger verbrandt in de motor. Hierdoor produceert een wagen met een LPG installatie schonere uitlaatgassen. Dit is dus de ideale oplossing voor wie iets wil doen aan het milieu zonder aan enige luxe of comfort te moeten inboeten.

Kiezen voor autogas, is kiezen voor uw portemonnee

LPG is de goedkoopste brandstof. De prijs van autogas ligt ongeveer 3 keer lager dan die van diesel en benzine. U dient natuurlijk wel rekening te houden met de kost van het inbouwen van de lpg tank. Maar als we even snel rekenen, en ervan uitgaan dat mensen gemiddeld 200.000 km rijden met een wagen, zien we dat de kostprijs van zo'n installatie te verwaarlozen is.

Bijvoorbeeld: Wie een wagen heeft die 10 liter verbruikt per 100 km aan 1,5 per liter benzine, tankt op 200.000 km ongeveer 30.000. Wanneer diezelfde wagen op autogas rijdt, rekenen we 11.000 aan 0,55 per liter. Dat is dus een verschil van 19.000!

U wilt toch ook zoveel geld verdienen en het milieu een handje toesteken? Voor een vrijblijvende voordeelberekening, vul snel het contactformulier in of neem contact op met een LPG installateur in uw buurt.


Aanbevolen voor:

Subaru
Citroën
Peugeot
Hyundai

e
LPG Techniek Van Meenen bvba - Peperstraat 1 - 9900 Eeklo - Belgium - Tel +32(0)9 378 68 23 - Fax +32(0)9 378 38 60 - info@l-p-g.be

 

SEO optimalisatie en webdesign door Isinet internetmarketing

U vindt ons ook op lpg-installatie.be